Hibaüzenet

Strict warning: Only variables should be passed by reference eval() függvényben (/chroot/home/zimonyiz/zimonyizoltan.hu/html/modules/php/php.module(80) : eval()'d code 6 sor).

Azonosítási kísérlet

Azonosítási kísérlet

Hetek est a megyei könyvtárban
A nemzedéktudat pályakezdő írókban-költőkben a legerősebb; ők érzik úgy, hogy biztonságosabb rajban fölrepülniük. Rendhagyó tehát, hogy egy versantológiában a derékhad (válogatott kötetes, József Attila- és Radnóti-díjas) költői fogódzkodnak fiatalosan össze, egyéniségük színeit tompítva öltik fel egy közösség csoportvonásait.
Akik még őriznek emlékfoszlányokat a hatvanas évek költői mozgásairól, értik, hogy éppen ők, Ágh István, Bella István, Buda Ferenc, Kalász László, Raffai Sarolta, Ratkó József és Serfőző Simon jelentkeznek együtt.

Az ének megmarad

Hetek a Kossuth klubban

Amióta a középkortól a névtelenség kámzsája alatt kigyúltak az egyéniség tüzei, a költő „az jó hírért s névért” is ír. Mi az oka mégis, hogy megjelenik most egy könyv, amelynek gerincén és a címlapján a szerzők neve helyén szám – HETEK – a „rendház” nevét és nem a fráterek dicsőségét hirdeti, a kötetből elmarad a védjegy: a költő neve;
Feliratkozás RSS - Azonosítási kísérlet csatornájára